Zondag 30 September 2018 werd Tamara Kuilenberg onder grote belangstelling (van gemeenteleden, familie, vrienden, wijkbewoners en toevallige bezoekers van de speeltuin) gedoopt. Voorafgaande aan deze gebeurtenis vertelde ze in een persoonlijk verhaal wat haar hiertoe had gebracht. Zelf kijkt ze terug op een heel mooie ervaring. Het mooiste vond ze de zon die volop op haar scheen toen ze na de doop weer boven water kwam. “Jezus is het licht van deze wereld en nu mag ik Hem in mijn leven gaan volgen. En wat er ook nog gaat gebeuren in mijn leven, ik mag weten dat Hij erbij is en met zijn licht op mij zal blijven schijnen.”

Haar zoon Kevin (18), is ook blij met de doop van zijn moeder: “Na een leven waarin zo veel (narigheid) gebeurd is gaat ze nu gelukkig de goede weg”. Zelf is hij met zijn zusje nog geen frequente bezoeker bij Geloven in Spangen, maar daar gaan ze hen nu ook vaker zien. Hij is een enthousiaste drummer en nu hij in de band heeft meegespeeld ‘smaakt’ het naar meer.

Bij Geloven in Spangen worden zowel kinderen als volwassenen gedoopt. Dit gebeurt meestal in het voor- en najaar. Voorafgaande aan de doop is er een intensief traject van catechese waarin dieper in wordt gegaan op de betekenis van de doop.

 

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief