Geloven op werkdagen

Hoe volg je Jezus Christus in je dagelijks werk als ondernemer/leidinggevende?

Hoe werkt dat: christen-zijn in de hectiek van elke dag? Waar leggen we accenten, hoe stellen we prioriteiten? Hoe leggen we een verbinding tussen geloof en ons dagelijks werk? Waar liggen de valkuilen, waar de kansen?

Reële en bovendien spannende vragen die christen-zijn in het bedrijfsleven als ondernemer of als leidinggevende met zich meebrengen. Hierom is er ‘Geloven op werkdagen’ ontwikkeld. Een boekje met tien overdenkingen die uitdagen om de beweging van je binnenkamer naar de werkvloer te (blijven) maken. Voor elke werkdag, twee weken lang, wordt een Bijbelgedeelte, een paar gedachten, een vraag, een gebed en soms een oefening of lied aangereikt. Het kost een paar minuten van uw tijd en aandacht, maar kan u helpen om dichter bij God te werken en vrucht te dragen.

Er zijn twee delen van ‘Geloven op werkdagen’. Via onderstaand formulier kunt u ze (gratis) bestellen. Bent u geen lezer of vindt u het handiger om uw mobiele kantoor (uw auto) als binnenkamer te gebruiken? Luister dan hier de podcasts.

Bestelformulier 'Geloven op werkdagen'

Bestellen "geloven op werkdagen"

  • Leveradres

    De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief