Vanwege de corona pandemie zijn we genoodzaakt om de toerusting van het Dabar Ontmoetingsweekend (15 en 16 mei) in een andere vorm te gieten. De restricties en adviezen van het RIVM en de overheid zijn ook voor ons leidend. Gezondheid en veiligheid staan voorop. We weten ons afhankelijk van God en vertrouwen ons toe aan Zijn ontferming.

Ook de Teamleidersdag van 18 april krijgt een andere vorm. De teamleiders ontvangen hierover binnenkort bericht.

Toerusting, teambuilding en toewijding zijn essentiële onderdelen om Dabar in de zomer te kunnen doen. Daarom doen wij er alles aan om dit voor alle dabaristen en campingpastors te faciliteren.

Omdat we niet weten of de maatregelen de komende weken/maanden worden aangescherpt of versoepeld kiezen we ervoor om het Dabar Ontmoetingsweekend deels online te laten plaatsvinden. Houd de data van het Dabar Ontmoetingsweekend dus wel vrij want we gaan online en offline aan de slag. Binnenkort hoor je hoe dit eruit komt te zien.

Met heel veel Nederlanders beseffen we dat we kwetsbare mensen zijn, dat ons leven niet maakbaar is. Het zou heel goed kunnen dat dit besef meer openheid genereert voor mooie gesprekken deze zomer op de campings tijdens je Dabar periode. Bid daarom dat deze crisis mensen dichter bij Jezus zal brengen. Blijf zelf ook dicht bij Hem zodat je mag uitdelen wat je nu ontvangt.

Want God, de HEER, is een zon en een schild.

Genade en glorie schenkt de HEER,

Zijn weldaden weigert hij niet

aan wie onbevangen op weg gaan.

HEER van de hemelse machten,

gelukkig de mens die op U vertrouwt. Psalm 84:12-13

We wensen jou en je familie en vrienden Gods genade en vrede toe.

Heb je vragen of suggesties? Bel of mail gerust: dabar@izb.nl, 033 – 46 11 949

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief