Op zaterdag 18 april wordt opnieuw een Leer- en inspiratiedag voor Dabarteamleiders gehouden.

In 2019 heeft deze dag veel enthousiaste Dabarteamleiders verder toe kunnen rusten voor hun taak. De reacties over deze dag waren erg positief. Ook in de eindevaluaties geven teamleiders aan dat ze veel hebben gehad aan de informatie en de oefeningen die zij meegekregen hadden.

Deze tweede teamleidersdag wordt opnieuw geleid door Joël Aerts. Naast schrijver van o.a. het boek ‘Ontwikkel je eigen leiderschap’, is Joël coach, spreker en adviseur op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Op zijn website zegt hij: “Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen.” Voor jongeren die het programma van 2019 hebben gevolgd wordt een verdieping aangebracht in het programma.

De trainingsdag wordt speciaal georganiseerd voor teamleiders van Dabarteams. Waar gaan we het over hebben?

  • Wat is leiderschap?
  • Ontdek en ontwikkel je eigen leiderschapsstijl.
  • Bouwen aan een goed team.

Dabar investeert graag in jou als teamleider omdat wij geloven dat teamleiders een cruciale rol spelen in het functioneren van Dabarteams. Daarnaast zal je er ook veel profijt van hebben in je studie en/of je werk.

De leer- en inspiratiedag is ook een voorbereiding op het Dabar Ontmoetingsweekend (DOW) waar teamleiders concreet met hun team aan de slag gaat. Het DOW wordt gehouden van vrijdagavond 15 mei tot en met zaterdagavond 16 mei 2020.

  • Datum: 18 april 2020
  • Tijd: 9:30 tot 17:00 uur
  • Locatie: Amersfoort
  • Kosten: geen

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief