Jaarlijks bereiden jongeren en campingpastors zich voor op het recreatie- en evangelisatiewerk van de zomer. Hierbij maken we gebruik van een jaarthema, dat centraal staat bij het Dabar Ontmoetingsweekend, de Toerusting- en Ontmoetingsdag voor Campingpastors en de Celebration. Voor 2018 is het jaarthema: In goede handen!

In de voorbereidingen voor het recreatie- en evangelisatiewerk op de camping verdiepen we ons in een aantal hoofdstukken van het Johannesevangelie. Waar Jezus in woord en daad laat zien wat Zijn missie is en hoe we Hem daarin kunnen volgen.

Hij vertelt dat Hij naar de aarde gekomen is om de wereld te redden, niet om te veroordelen (Joh. 12). We zien Jezus’ eigen dienstbaarheid aan Zijn leerlingen, het voorbeeld dat Hij geeft met de voetwassing (Joh. 13). En Zijn nauwe betrokkenheid bij de leerlingen: Hij geeft aan voor hen te bidden (Joh. 17) en belooft een Trooster die hen zal helpen als Hij niet meer op aarde is (Joh. 14). In het getuigen roept Jezus ons op om in Hem te blijven (Joh. 15). Dan kunnen we veel vrucht dragen.

Wij zijn bij Hem in goede handen en het werk is in goede handen bij Hem.

 

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief