Zoek

Focus-Experience in Frankrijk voor jongeren

Focus-Experience in Frankrijk voor jongeren
Van 13 tot 18 oktober 2023 kunnen jongeren van 18 t/m 25 jaar mee op reis naar Zuid-Frankrijk, organiseerd door GZB en IZB-Focus

Van 13 tot 18 oktober 2023 kunnen jongeren van 18 – 25 jaar mee op reis naar Zuid-Frankrijk met de FOCUS-EXPERIENCE die GZB en IZB-Focus samen organiseren. Samen met andere jonge christenen gaan zij op zoek naar inspiratie voor geloven en voor missionair kerk zijn in deze tijd.

14 augustus 2023

De jongeren gaan op bezoek bij GZB-zendingswerkers ds. Geert Lustig en zijn vrouw Florien, en bij de christenen met wie zij werken. Zij delen met je hoe zij leven, hoe zij Jezus volgen, hoe zij zoeken naar manieren om te geloven op hun plek. Zo ontdekken zij naast het mooie landschap in de nazomer ook hoe het is om een kleine, levende kerk te zijn, en wat christen-zijn voor anderen inhoudt. Er is volop ruimte voor het eigen verhaal van de jongeren. Hun frisse inspiratie gaat ook weer mee terug naar de eigen gemeente. De manier waarop de reiservaringen in inzichten gedeeld kunnen worden met de eigen gemeente, is volledig vrij te bepalen door de reizigers. Bijvoorbeeld door een presentatie te geven aan de gemeente, of door een artikel of reisverslagje te schrijven op de website van de kerk. Ook kan het veel voldoening geven om de persoonlijke inzichten te delen in de eigen Bijbelkring. Er is niet één perfecte of beste methode; we stimuleren reisgenoten vooral een vorm te kiezen die bij hen past. 

IZB 2023 FOCUS-EXPERIENCE - article

Ontdek alles over dit mooie avontuur op https://gzbexperience.nl/focus-frankrijk/.
Heb je interesse, neem voor begin september 2023 contact op via experience@gzb.nl onder vermelding van je gemeente. Let op: uit elke gemeente kunnen maximaal 2 tot 3 jongeren meedoen aan deze unieke Experience. Aanmelden kan via experience@gzb.nl. Heb je vragen over het programma? Dan kun je contact opnemen met André Walhout (Hoofd IZB Focus). Hij beantwoordt van harte je vragen.

Ken je iemand voor wie deze reis (ook) een mooie kans is? Deel dit bericht dan vooral!

IZB 2023  FOCUS-EXPERIENCE - web

Documenten