Zoek

Moderne Profeten Dag

Moderne Profeten Dag

Op vrijdag 6 oktober vindt de Moderne Profeten Dag plaats in Klooster Nieuw Sion in Diepenveen. Deze dag vloeit voort uit de succesvolle podcast- en boekenserie 'Moderne Profeten' waarin Kees van Ekris de verhalen van 17 moderne christelijke profeten uit de recente christelijke traditie vertelt. Ze leefden of leven temidden van maatschappelijke crises en hebben wat te zeggen over de tijd waarin wij leven en wat ons te doen staat.

20 juli 2023

Ben je een liefhebber van deze podcast? Kom naar de Moderne Profeten Dag op vrijdag 6 oktober. Op een prachtige locatie - het Nieuwe Sion Klooster in Diepenveen - maak je kennis met verschillende sprekers die je willen toerusten: als we om ons heen kijken, waar zit dan de zere plek, de dreiging - binnen en buiten de kerk? Maar ook: welke hoopvolle woorden en daden kunnen we daar tegenover zetten? Hoe weersta je - op een waardige manier - de krachten van deze tijd?

Wat kun je verwachten?

  • Een Tijdrede van Kees van Ekris
  • Vier sprekers inclusief een plenair gesprek
  • Muziek
  • Een feestmaal aan lange tafels
  • Veel inzichten en mooie ontmoetingen

Er is grote belangstelling voor dit evenement. De dag is inmiddels volgeboekt.