Zoek

Uw Koninkrijk Kome

Uw Koninkrijk Kome
Bid voor vijf mensen in jouw omgeving.

Eén van de mooiste dingen die je voor iemand in je omgeving kunt doen, is voor die persoon bidden. En als we bidden, doen we dat met het oog op het Koninkrijk van God, opdat mensen Jezus leren kennen. Een uitgelezen kans daarvoor is de periode tussen Hemelvaart en Pinksteren. De periode waarin de discipelen vol verwachting uitkeken naar de komst van Gods Koninkrijk vanuit de hemel, met de komst van de heilige Geest.

20 april 2023

Op initiatief van de Anglicaanse Kerk worden christenen wereldwijd opgeroepen om tussen Hemelvaart en Pinksteren te bidden om de komst van het Koninkrijk. Bij dit initiatief Thy Kingdom Come sluit de IZB ook aan. Samen moedigen we christelijke gemeenten in Nederland en individuele christenen aan om te bidden voor hen die Jezus niet kennen. We dagen je uit om tien dagen lang heel specifiek te bidden voor vijf mensen in jouw netwerk: een vriend of familielid, je naaste buren of een collega op je werk. Je bidt dat ze Jezus leren kennen.

UwKoninkrijkKome_2023_Logo_Zwart

Op welke manier kun jij aanhaken? Allereerst kun je meedoen door het gebedsdagboek te downloaden en deze eventueel te printen. Met dit dagboek ontvang je elke dag een overdenking en een gebedspunt. Deze dagboekstukjes worden dagelijks ook in de Connect app gedeeld. Je kunt ook een boekenlegger printen voor in je bijbel. Schrijf daarop de namen van de vijf mensen voor wie jij bidt. Mobiliseer ook je Bijbelkring of de gebedsgroep in jouw gemeente en organiseer gezamenlijke gebedsmomenten.

UwKoninkrijkKome_2023_NL_Mockup_01

De IZB biedt voor de zondag tussen Hemelvaart en Pinksteren, de zogenaamde Wezenzondag, een gebed aan dat in de kerk of thuis een handreiking geeft tot gebed. Daarnaast vind je op de website een voorbeeldliturgie voor een gebedsbijeenkomst in de kerk. Ook voor kinderen zijn er werkbladen voor de 10 dagen tussen Hemelvaart en Pinksteren, is er een aftelkalender en een leuke boekenlegger beschikbaar.

Ga hier naartoe voor het bestellen of downloaden van materiaal: www.izb.nl/uw-koninkrijk-kome. Meld je via de https://www.izb.nl/vandaag/izb-connect  aan voor de gratis Connect app en ontvang tussen 18 en 28 mei 2023 dagelijks een reminder voor jouw gebed.

 Voor vragen kan je contact opnemen via vandaag@izb.nl