Zoek

Training Twenties-four-seven

Training Twenties-four-seven

Hoe kan ik groeien in geloof en dit geloof ook delen met mijn studiegenoten, op mijn werk, met mijn vrienden, mijn buren? Wat past bij mij?
Kan je het geloof nog wel delen in een cultuur waarin iedereen zijn eigen waarheid heeft?
Waarom is het evangelie relevant voor iedereen? Hoe leg ik dit uit? Kan ik hier woorden aan geven? Of kan ik het vooral door daden laten zien?
Waar roept God mij om zout en licht te zijn?

9 februari 2023

049 - IZB - Dabar - Twenties-Four-Seven - Logo - ZwartHerken je deze vragen bij jouw twintigers? Dan is de training Twenties-four-seven echt iets voor hen!

De training bestaat uit vier avonden/ontmoetingen rondom discipelschap, missie en roeping voor gelovige twintigers. Samen met leeftijdsgenoten gaan zij in gesprek over de betekenis van hun geloof, en de manier waarop je dat geloof kan uiten in je dagelijks leven. Aan de hand van interactieve bijbelstudies en challenges gaan ze aan de slag met de vraag naar roeping, de betekenis van het evangelie, hoe je iets van God op het spoor kan komen in het leven van de ander en hun rol in de kerk. In de ontmoeting ontstaat ruimte om eerlijke vragen te stellen, naar God te luisteren én actief te oefenen met allerlei praktische gevolgen van christen-zijn.

IZB-Dabar en IZB-Focus hebben deze training samen met jongvolwassenen ontwikkeld om te investeren in de missionaire toerusting van jongeren op een manier die bij hen past. De IZB geeft deze training aan twintigers binnen kerkelijke gemeenten. 

Check ook de flyer Training Twenties-four-seven en/of neem contact met ons op voor meer informatie en prijsopgave via focus@izb.nl, 033-4611949

Als groep ga je op zoek naar een manier waarop jij, met jouw agenda en in jouw omstandigheden, het leerling-zijn van Jezus concreet kunt maken.
Je krijgt handvatten om een missionaire levensstijl te ontwikkelen en ontmoet anderen die hetzelfde verlangen hebben.

Documenten

Gerelateerde berichten