Zoek

Pedaalridders, ervaringsverhalen en pasta: Toer voor het Goede Doel levert 7000 euro op

Pedaalridders, ervaringsverhalen en pasta: Toer voor het Goede Doel levert 7000 euro op

Onder ideale omstandigheden schoot een peloton wielrenners zaterdag 11 juni over het vlakke landschap voor de jaarlijkse Toer voor het Goede Doel. Een fietstocht langs enkele pleisterplaatsen waar de deelnemers werden bijgepraat over actuele ontwikkelingen in het missionaire werk.

14 juni 2022

150 kilometer stond er na afloop op de teller, en dat was vooral voor de ongetrainde renners een pittig afstandje, ‘maar als je je laaft aan goede gesprekken, voel je je benen niet’. Vanuit Giessenburg staken de renners de rivieren over naar Brabant, waar Mark en Barbara vertelden over hun verhuizing van Veenendaal naar Rosmalen.

In de vestingstad Heusden praatte Kees van Ekris zijn toertochtgenoten bij over zijn boek ‘Dialoog, dans en duel.’ Eenmaal terug bij de startplaats wachtte daar een verrukkelijke pastamaaltijd, met opnieuw een presentatie, dit keer over Focus, het gemeentebrede missionaire toerustingswerk van de IZB. Aan de enthousiaste ervaringsverhalen van onder andere de missionaire ouderling had hoofd IZB-Focus, André Walhout, die ook deel uitmaakte van het peloton, niets toe te voegen.

De penningmeester constateerde dat er ruim 7000 euro aan sponsorgeld bijeengefietst was. De enige vraag die de renners nog bezighield: is de datum van de Toer voor het Goede Doel 2023 al bekend?

Hieronder een selectie van de foto's:

TvhGD 2022-7

TvhGD 2022-8

TvhGD 2022-9

TvhGD 2022-4

TvhGD 2022-5

TvhGD 2022-20 - kopie

TvhGD 2022-19