Zoek

Michaël Boon adjunct-directeur IZB

Michaël Boon adjunct-directeur IZB

Michaël Boon (33) is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot adjunct-directeur van de IZB in Amersfoort. De aanstelling komt kort nadat ds. Sjaak van den Berg is teruggekeerd van een langdurig ziekteverlof.

1 oktober 2021

Sjaak werkt momenteel parttime (33%), in de verwachting binnenkort weer meer taken op zich te kunnen nemen. Tot die tijd blijft Bram van der Kooy als waarnemend directeur betrokken bij de dagelijkse leiding.

Michael BoonMichaël Boon is al sinds 2015 werkzaam bij de IZB. Eerder werkte hij in het bedrijfsleven, als marketeer bij Pon Power. In de afgelopen zes jaar heeft hij de afdeling relatiebeheer en fondsenwerving van de IZB nieuw vormgegeven, met het creëren van een ondernemersnetwerk, netwerkbijeenkomsten, podcasts voor leidinggevenden, etc. Momenteel studeert hij parttime Filantropiewetenschap aan de VU. ‘De ambitie is om te werken aan een nauwere integratie van de verschillende werktakken van de organisatie, zodat we plaatselijke gemeenten nog beter van dienst te kunnen zijn, met het oog op de voortgang van het evangelie.’