Zoek

Nieuw; Tijding Magazine 2021

Nieuw; Tijding Magazine 2021
Beweging

Een van de fascinerende kanten van missionair werk is de enorme beweeglijkheid. De kerk zoekt steeds weer nieuwe wegen, vormen en taal om het evangelie te delen. Dat was al zo in het begin, sla het boek Handelingen er op na. Koortsachtig zoekt de Heilige Geest zijn weg naar het hart van mensen. Dat is een constante, de hele kerkgeschiedenis door. ‘O Heer uw onweerstaanbaar woord, drijft rusteloos de eeuwen voort, wat mensen ook verzinnen.’ Wat een dynamiek! 

30 juni 2021

Ieder gemeentelid wordt in principe uitgedaagd om daaraan bij te dragen. Omdat de voortgang van het evangelie heilzaam is voor mensen, voor de samenleving.   

Het nieuwe Tijding magazine staat in dezelfde beweging. Het oude, altijd-nieuwe evangelie in de taal en vormen van vandaag. Verhalen over missionair kerk-zijn, pionieren, podcasts. Een beschouwing over bekering – maar dan zó dat het je opnieuw op scherp zet. Een warm pleidooi voor ‘volhoudbaar kerk-zijn’, met het oog op de nieuwe generatie. En persoonlijke verhalen van betrokkenen bij missionair werk. 

Dit Tijding-magazine geeft te denken en te danken. 

Lees het online, download het of bestel het papieren exemplaar (info@izb.nl). 

Laat gerust weten wat je ervan vindt, via social media (#Tijding) of info@izb.nl.