Zoek

Bram van der Kooy waarnemend directeur IZB

Bram van der Kooy waarnemend directeur IZB

Bram van der Kooy is aangesteld als interim-bestuurder van de IZB, omdat directeur ds. Sjaak van den Berg door ziekte is uitgeschakeld; hij kampt al geruime tijd met ernstige vermoeidheidsklachten en moet medische onderzoeken ondergaan.

17 maart 2021

Bram van der Kooy.JPG

‘Omdat er tot dusver geen diagnose kon worden gesteld is op dit moment nog niet te zeggen wanneer Sjaak weer in staat zal zijn om zijn werk te hervatten’, zegt ds. Martin van Dam, voorzitter van de raad van toezicht. ‘We zijn dankbaar dat Bram van der Kooy bereid is om tijdelijk in te springen en hopen en bidden dat de afwezigheid van ds. Sjaak van den Berg niet lang zal duren.’ Bram van de Kooy, gepensioneerd ondernemer en ouderling in Delft, maakte jarenlang deel uit van het bestuur en later de raad van toezicht van de IZB. Tijdens de ledenvergadering op 3 juni zal de interim-situatie met de leden van de IZB worden besproken.