Zoek

Training Twenties-four-seven

Twintigers vallen vaak wat tussen wal en schip in de gemeente. Ze horen niet meer bij het jeugdwerk maar voelen zich ook niet echt thuis bij het volwassen gemeentewerk. Als kerk wil je twintigers helpen om te groeien in geloof en dit geloof ook te delen in hun dagelijks leven. Maar hoe doe je dat? Met deze vraag is de IZB aan de slag gegaan en heeft hiervoor het Twenties-four-seven programma ontwikkeld.

Twenties-four-Seven bestaat uit vier avonden/ontmoetingen rondom discipelschap, missie en roeping voor gelovige twintigers. Samen met leeftijdsgenoten gaan zij in gesprek over de betekenis van hun geloof, en de manier waarop je dat geloof kan uiten in je dagelijks leven. Aan de hand van interactieve Bijbelstudies en challenges gaan ze aan de slag met de vraag naar roeping, de betekenis van het evangelie, hoe je iets van God op het spoor kan komen in het leven van de ander en hun rol in de kerk. In de ontmoeting ontstaat ruimte om eerlijke vragen te stellen, naar God te luisteren én actief te oefenen met wat er op de avonden wordt besproken. Dit programma kan ook een heel mooi vervolg zijn voor belijdeniscatechese groepen om samen verder te gaan.

train-de-trainer avond IJsselmuiden 02Op 19 september  is er weer een train-de-trainer avond in Amersfoort waarin we gespreksleiders vertrouwd maken met het trainingsmateriaal, oefenen met werkvormen, inzoemen op de huidige cultuur en de leefwereld van twintigers.

Lees ook Twenties voor seven in Voorthuizen

Inloop 18:00

Start met maaltijd: 18:30

Einde: 22:00

Problemen met aanmelden? Neem dan contact met ons op via toerusting@izb.nl

Wij kunnen ook deze avond in uw eigen gemeente (in-company) geven. Neem hiervoor contact op via toerusting@izb.nl of bel naar 033-4611949 en vraag naar Agnes van Haaften. 

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Training Twenties-four-seven € 150,00

Kosten 150 euro per deelnemer. Kom je met meerdere personen uit een gemeente, dan geldt er een gereduceerd tarief van 100 euro per deelnemer.

Voor Focusgemeenten: kosten in onderling overleg.

Tot 7 dagen voor aanvang van de training kan je kosteloos annuleren. Daarna worden de kosten van deze training in rekening gebracht. 

Max aantal deelnemers per avond is 12.