Zoek

Impact Tweedaagse - Gebroken Verlosser

019 - IZB - Impact - Tweedaagse 2024 - Uitnodiging - 01 - JPG

We kiezen dit jaar voor een stevig thema: 'Gebroken Verlosser'.  In het missionaire werk hebben we veel te maken met gebrokenheid en lijden.  In de geloofsgemeenschap, in mensen die we ontmoeten, in wijken en (sociale) structuren, en ook in onszelf. Missie vraagt om een goede theologie over het lijden en de gebrokenheid. Onze Heer liet zichzelf breken; Hij koos zelf om de weg van de gebrokenheid en het kruis te gaan. Deze gebroken Verlosser stuurt zijn discipelen ook weer in een gebroken wereld waarin Hij weet dat ze zullen lijden. Kortom, genoeg stof tot nadenken en gesprek. 

Wat mag je verwachten van deze Tweedaagse? Een stevige theologische doordenking van het thema, tijd voor reflectie en gesprek, meer praktisch ingestoken workshops, meditatieve momenten, tijd in de natuur, borrelen tot in de late uurtjes, en veel ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. 

T.z.t. delen we het programma. Voor nu houden we het bij praktische informatie en de vraag om je snel op te geven (partners zijn ook welkom). We adviseren je om beide dagen aanwezig te zijn, dan levert de Tweedaagse het meeste op, voor jezelf en voor de groep.

  • Locatie: Beukenhof, Biezenmortel.
  • Data: Donderdag 25 januari vanaf 9.30 uur t/m vrijdag 26 januari 16.00 uur
  • Geen kosten: alleen als intervisie en de Tweedaagse niet in je begeleidingsovereenkomst staan, sturen wij een factuur.  

We kijken uit naar de Tweedaagse ’24, we hopen dat je erbij kunt zijn!

Met vriendelijke groet 

Team Impact,

Henk, Martijn, Nelleke en Gerda  

Dit is een besloten bijeenkomst voor werkers van IZB-Impact.

Aanmelden

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Gratis. Alleen als intervisie en deze Tweedaagse niet in je begeleidingsovereenkomst staan, sturen wij een factuur.