Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2018

Tweedaags Predikant en Pionier

21
06

Locatie: Prinsekerk Rotterdam, Schepenstraat 69, Rotterdam

Binnen Areopagus en de IZB focussen we ons niet alleen op prediking an sich, maar ook op de bevruchting van prediking in pioniersplekken en in reguliere gemeentes. Wat kunnen we van elkaar leren? Wat beschouwen we eigenlijk als missionaire prediking? Die vraag staat centraal op deze tweedaagse training.

Dabar toerustingsavond nieuwe teamleden

21
06

Locatie: IZB | Dabar Amersfoort, Breestraat 59-61, 3811 CH Amersfoort

Voor iedereen die komende zomer Dabar gaat doen, organiseerde de IZB begin mei het Dabar Ontmoetingsweekend. Helaas heb je dit weekend gemist. Om toch goed voorbereid Dabar te gaan doen, organiseren we een extra toerustingsavond voor iedereen die dit jaar voor het eerst Dabar doet en niet bij het weekend aanwezig kon zijn. Deze avond wordt gehouden op donderdag 21 juni van 19.30-22.00 uur in het kantoor van IZB | Dabar in Amersfoort. Je kunt je aanmelden via dabar@izb.nl. Doe dit…

september 2018

Tweedaagse Verandering van het hart

13
09

Locatie: brandpunt doorn, Postweg 18, Doorn

Verandering van het hart, hoe werkt dat? Prof. dr. Maarten J. Kater en dr. Paul J. Visser In samenwerking bieden Areopagus en de Theologische Universiteit van Apeldoorn op 13 en 14 september 2018 een cursus aan voor predikanten (en proponenten) met het oog op de prediking rond een reformatorisch thema. De keuze voor bovenstaand thema is ingegeven door het feit dat dit jaar op allerlei manieren aandacht gegeven wordt aan 400 jaar Dordt. In de Dordtse Leerregels wordt beleden dat…

oktober 2018

Dabar Celebration 2018

05
10

Locatie:

Op vrijdag 5 oktober wordt de Dabarzomer van 2018 feestelijk afgesloten. Draai je mee als teamlid, campingpastor of commissielid? Kom deze avond dan naar De Passie (Zwarte woud 211) in Utrecht. 

Focusdag

06
10

Locatie:

Focusdag 6 oktober

Lichtspoorochtend 2018 – toerusting voor ouderenbezoekwerk

27
10

Locatie: Nieuwe Kerk, Amersfoort, Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

De redactie van het tijdschrift ‘Lichtspoor’ (IZB) organiseert zaterdag 27 oktober in Amersfoort en toerustingsochtend voor vrijwilligers in het ouderenpastoraat. Hoofdspreker is ds. H.G. de Graaff, emeritus-predikant uit Nieuwerbrug aan den Rijn. Tijdens de bijeenkomst presenteert hij zijn nieuwe boek: ‘Gij die zo nabij zijt’; praktische handreikingen voor het pastorale werk onder ouderen in de gemeente.

november 2018

Focus Experience reis

09
11

Locatie: Praag Praag

Een inspirerende jongerenreis

+ Exporteer Evenementen

Deel dit project:TwitterTwitterGoogle+E-mail