Zoek

Woord voor de werkweek

Ondernemers en leidinggevenden dragen veel verantwoordelijkheid en hun houding kan veel impact hebben op hun dagelijkse werkomgeving. Juist daarom is het van belang dat ze dagelijks tijd doorbrengen in de ‘binnenkamer’, voor het lezen van de Bijbel en gebed. Investeren in de relatie met God levert een ‘winst’ op die niet in cijfers is uit te drukken.

‘Woord voor de werkweek’ is een wekelijkse podcast op de maandagmorgen die ingaat op de vragen en moeilijkheden waar ondernemers en leidinggevenden tegenaan lopen. En om hen te inspireren om gericht op Christus de werkweek in te gaan. Zo wil de IZB ondernemers en leidinggevenden helpen om dichterbij God te leven, te werken en vrucht te dragen.

Meld je hier onder aan voor de podcastserie en krijg elke maandagochtend een nieuwe podcast in je mailbox!

Hieronder een voorbeeldpodcast. Voor andere en de meest recente, klik hier.

Podcast #76 – Blijven Bidden – John Kamphuis

IZB · Podcast #76 Blijven Bidden - John Kamphuis

Meld je aan voor de podcastserie en krijg elke maandagochtend een nieuwe podcast in je mailbox!

De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

Enthousiast geraakt? Luister dan ook eens naar de podcastserie ‘Geloven op werkdagen‘. Voor elke werkdag, twee weken lang, worden je een Bijbelgedeelte, een paar gedachten, een vraag, een gebed en soms een oefening of lied aangereikt. Het kost je een paar minuten van je tijd en aandacht, maar kan je helpen om dichter bij God te werken en vrucht te dragen. Een goede investering!

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief