Zoek

Overige begeleiding

Overige begeleiding

Nico Grijzenhout (Veenendaal)

Nico-Grijzenhout-1-370x277.jpgNico Grijzenhout is sinds eind jaren ’80 in de Hervormde gemeente te Veenendaal werkzaam. ‘De aanleiding was de ervaring dat God mij voor dit werk riep. Mijn drijfveer is het verlangen dat mensen met Jezus Christus leven.’ Het werkterrein omvat de negen wijken van de Hervormde gemeente te Veenendaal en richt zich op het evangelisatiewerk, het jeugdwerk en het diaconaat.

 


Petra de Nooij (Den Haag)

f89ac3e0331b384d4344c26fa5fded3e6744ffcd.jpg

Petra de Nooij is als voortrekker en pionier betrokken bij de pioniersplek Leven in Laak in Den Haag. Het is een netwerk van jonge mensen uit Laak die elkaar ontmoeten en leuke dingen ondernemen. “Wij zijn een jonge kerk en bouwen met elkaar een interculturele gemeenschap die uitgedaagd wordt door Jezus en inspiratie zoekt in de Bijbel”.


Wim van de Vegte (Voorthuizen)

CAwdEAwUUkFAWi4FGxwXHA0IDBdJQg.jpgWim van de Vegte is werkzaam als missionair- en pastoraal werker binnen de Hervormde gemeente in Voorthuizen. Hij heeft op die manier een dubbele focus in de gemeente. Hij is sinds 1999 werkzaam in de gemeente na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in Guatamala. In zijn werk ziet hij in de laatste jaren het missionaire besef steeds sterker geworden. “Dat is een goede en positieve ontwikkeling! En daarmee heb ik als werker een veel duidelijkere plek gekregen, en met dankbaarheid ontvangen”.

 


Lisette Verweij (Papendrecht)

PB092970-e1442820815999-600x455-370x277.jpgLisette Verweij is kerkelijk werker in de Hervormde Gemeente Sionskerk. Haar werkzaamheden richten zich op pastoraat en missionair werk.

Volgend project

Perron

Gemeenschapsvorming | Zoetermeer
Volgend project

Schrijf je in voor de Impact nieuwsbrief