Vanuit het verlangen dat mensen Jezus Christus leren kennen en Hem volgen, zijn De Oosterkerkgemeente en de Perrongemeenschap samen met de IZB op zoek naar een enthousiaste missionair pionier (m/v) voor 0,8 FTE in de wijk Oosterheem in Zoetermeer.Passie voor het geloof in God en de Bijbel. Het Evangelie bekend willen maken, met oog voor de diversiteit van mensen en hedendaagse hulpmiddelen. Eenheid in verscheidenheid. Als deze karakteristieken je aanspreken, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als missionair pionier draag je zorg voor de Perrongemeenschap zoals zij nu is en begeleid je haar naar verdere volwassenheid. Vanuit de roeping om missionair en open te blijven, zoek je al pionierend de verbinding met mensen uit Oosterheem die nu nog niet in beeld zijn van de kerk en/of Perron, niet in de laatste plaats met jongeren en gezinnen.

Een complete omschrijving van de taken en de context is te vinden in het Functieprofiel missionair pionier Perron.

Wie ben je?
Je staat als leerling en volgeling van Jezus Christus in het leven, en werkt vanuit biddende afhankelijkheid van Hem. Je hebt passie voor het evangelie, en visie op en ervaring met missionair werk. Je hebt oog voor Oosterheem, en bent initiefrijk in het zoeken naar verbinding met mensen. Je weet het evangelie op creatieve en passende wijze te communiceren.

Wat zijn de functie-eisen?
Je hebt een relevante HBO/WO opleiding, en je hebt ervaring opgedaan in missionair werk.

Wat bieden wij?
Je mag rekenen op een bijzondere en uitdagende functie in een veelkleurige missionaire geloofsgemeenschap met ruimte voor groei in de diepte en breedte. Je werkt nauw samen met de predikant en pastoraal werker van de Oosterheemkerk, en je krijgt advies en begeleiding vanuit de IZB. Als kerkelijk werker word je aangesteld conform de arbeidsvoorwaardenregeling van de Protestantse Kerk in Nederland. De salariëring vindt plaats overeenkomstig schaal 9.

Reageren
Heb je interesse in deze functie stuur dan voor 2 april 2019 je sollicitatiebrief + CV naar hrm@izb.nl. Wil je een oriënterend gesprek of heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, neem dan contact op met Diederik Slingerland  (Oosterheemgemeente), tel. 06-51273818, of Nelleke Kruijmer (IZB), tel. 06-57387085.

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief