Vanuit het verlangen dat mensen Jezus Christus leren kennen en Hem volgen, werkt de missionaire organisatie IZB nauw samen met kerkenraden en gemeenten bij missionair beleid (IZB Focus). Daarnaast zijn we betrokken bij het werk van een groot aantal missionaire werkers en –predikanten (IZB Impact). Via Dabar verzorgen we in zomermaanden recreatie- en evangelisatiewerk op campings. Areopagus richt zich op de toerusting en nascholing van predikanten. Op ons landelijk kantoor in Amersfoort werken ca. 15 medewerkers.

De IZB heeft per 1-9-2018 een vacature

 

Hoofd financiën en bedrijfsvoering M/V

(21,6 uur per week)

 

Wat ga je doen?

Als hoofd financiën en bedrijfsvoering adviseer en ondersteun je directie en bestuur bij het voeren van het financieel beleid van de IZB. Je voert de project- en control cyclus (begroting, budget-bewaking en jaarrekening) uit. Een belangrijk aandachtsveld daarbij zijn de projecten van Impact. Als hoofd financiën en bedrijfsvoering ben je betrokken bij HR-taken en draag je de eindverantwoordelijkheid voor de financiële administratie, de salarisadministratie en het doen van de betalingen. Tot je takenpakket behoort dat je verantwoordelijk bent voor het beheren van het gebouw, de inventaris en de ICT-systemen. Je bent tevens functionaris voor de gegevensbescherming. Je werkt nauw samen met je directe leidinggevende, de operationeel directeur. Je geeft leiding aan de afdeling financiën en bedrijfsvoering, die je bij de uitvoering van je taken ondersteunt.

Wie zoeken we?

  • Je bent leerling van Jezus Christus, en werkt vanuit een biddende afhankelijkheid van Hem; je bent een actief meelevend lid van de Protestantse Kerk in Nederland, of bereid dit te worden;
  • je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding op het gebied van bedrijfseconomie/accountancy en relevante werkervaring;
  • je bent accuraat en werkt ordelijk;
  • je bent toegankelijk voor je collega’s en hebt een stevige persoonlijkheid met een gezonde dosis overtuigingskracht;
  • je kunt op flexibele en creatieve wijze met tegengestelde belangen om gaan;
  • je bent een financiële duizendpoot, die de vertaalslag kan maken van cijfers naar de praktijk.

Wat bieden we?

We bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie met bevlogen collega’s. De aanstelling betreft een jaarcontract met het perspectief om te verlengen en heeft een omvang van 60 % (21,6 uur per week). Bij de IZB is de arbeidsvoorwaarderegeling van de Protestantse Kerk in Nederland van toepassing. De salariëring is overeenkomstig schaal 11 (maximaal € 4520,- bruto / maand op basis van 36u /week).

Reageren

Reageren kan middels het sturen van een brief en cv tot en met dinsdag 19 juni 2018 per e-mail naar hrm@izb.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de algemeen directeur, Sjaak van den Berg (06-12 63 36 45)

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief