Steven Zwarts (30) is benoemd als medewerker design op de afdeling Communicatie, Relatiebeheer en Fondsenwering. Hij wordt verantwoordelijk voor de vormgeving van folders, brochures, de website en social media.

Steven werkt sinds zijn opleiding interactieve media in Amsterdam als ‘digital designer’, sinds 2012 bij reclamestudio Gemini Design, die grote multinationals in de klantenkring heeft. ‘Ik begon als online vormgever en raakte al snel betrokken bij de offline reclame. Het bedrijf is onstuimig gegroeid. In het begin zaten we met twee man en een stagiair in de studio, nu werken er 18 collega’s.’ Steven ontwikkelde zich tot een ‘digitale duizendpoot’, hij was manusje van alles, ontwikkelde websites en print, maar deed ook de technische ondersteuning/applicatiebeheer.

Na jaren werken in de commerciële wereld kiest hij nu met overtuiging voor een non-profitorganisatie. ‘Op een gegeven moment ging me tegenstaan dat alles daar draait om veel geld verdienen. Het is me steeds duidelijker geworden dat ik mijn kennis en vaardigheden niet meer wil inzetten om grote bedrijven aan nog meer omzet te helpen, maar om een verschil te maken voor mensen en voor het koninkrijk van God.’

Steven is getrouwd, woont in het Groene Hart en is kerkelijk meelevend in Veenhartkerk in Mijdrecht.

Hij is de opvolger van Ivar van Loen, die de afgelopen jaren zijn stempel heeft gezet op de huisstijl van de IZB. Ivar nam twee maanden geleden afscheid, in verband met zijn benoeming bij reclamebureau CRC in Leusden. Hij blijft betrokken bij de IZB voor de opmaak van de bladen Tijding, Lichtspoor en Echo.

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief