Een duw in de rug voor de Toer voor het Goede Doel. De jaarlijkse sponsorfietstocht van de IZB weet ook ondernemers te enthousiasmeren. Michaël Boon (IZB) ontving uit handen van Pieter van den Berg, mede-eigenaar van 12GO Biking, een cheque ter waarde van 2500 euro. De opbrengst van de Toer, die zaterdag 2 juni wordt verreden, is bestemd voor het werk van drie missionaire projecten, in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

‘Je kunt je voorstellen dat we worden overspoeld met sponsorverzoeken, maar we willen ook de IZB graag een bijdrage doen, omdat we de organisatie een warm hart toedragen’, zegt Pieter van den Berg. Hij en mede-eigenaar van 12GO Biking zijn kerkelijk meeleven in resp. Waddinxveen en Molenaarsgraaf.

Ooit was het een kleine speler op de markt van verkoop van Impala-fietsen uit het Verre Oosten. Intussen is het bedrijf in Moordrecht uitgegroeid tot één van de grootste fietsenwinkels van Nederland, voor vrijwel alle merken en met aparte aandacht voor racen en mountainbiken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Via een speciaal opgezette ‘academy’ biedt 12GO Biking mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding tot fietstechnicus.

‘Voor de IZB en de organisatie van de Toer voor het Goede Doel is de cheque een opsteker’, zegt Michaël Boon, ‘én een goed voorbeeld van ondernemers die betrokken willen zijn bij missionair werk.’

Pieter van den Berg en Michaël Boon

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief