Laden Evenementen

Binnen Areopagus en de IZB focussen we ons niet alleen op prediking an sich, maar ook op de bevruchting van prediking in pioniersplekken en in reguliere gemeentes. Wat kunnen we van elkaar leren? Wat beschouwen we eigenlijk als missionaire prediking? Die vraag staat centraal op deze tweedaagse training.

Paul Visser en Niels de Jong zijn beiden zowel predikant als pionier, en ze hebben bovendien zicht op allerlei andere reguliere en innovatieve plekken in Amsterdam en Rotterdam. Wat heeft hun ervaring hen geleerd qua missionaire prediking? Samen geven zij de cursus en nemen ze deelnemers mee in wat gaande is rondom missionaire prediking.

De cursus is vooral bedoeld voor predikanten, die in een missionaire context werken of betrokken zijn bij het Focus-traject, en voor (HBO) pioniers. Enerzijds hoor je lessen van Paul Visser en Niels de Jong. Anderzijds ga je zelf aan de slag en krijg je feedback op (een deel van) een eigen preek. Het staat je vrij een beeldopname van een preek of toespraak mee te nemen, of ter plaatse de preek of toespraak te houden (er is een kerkruimte beschikbaar). De groepsgrootte zal maximaal 12 personen zijn. Lees hier meer over de cursus en het voorbereidend materiaal. 

Meld je aan via het inschrijfformulier:

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail