Laden Evenementen

Op zondag zit je in de kerk. De rest van de week op je werk. Weet degene naast je in de kerkbank wat je op maandag bezighoudt? En weten je collega’s dat je op zondag in de kerk zit? Of leven we in gescheiden werelden? Wat betekent werk eigenlijk voor wie wij zijn? Is onze nadruk op economisch actief zijn wel in lijn met waar God ons voor gemaakt heeft? Daarover gaat het minisymposium op zaterdagochtend 15 februari in de…

Op zondag zit je in de kerk. De rest van de week op je werk. Weet degene naast je in de kerkbank wat je op maandag bezighoudt? En weten je collega’s dat je op zondag in de kerk zit? Of leven we in gescheiden werelden? Wat betekent werk eigenlijk voor wie wij zijn? Is onze nadruk op economisch actief zijn wel in lijn met waar God ons voor gemaakt heeft?

Daarover gaat het minisymposium op zaterdagochtend 15 februari in de Joriskerk te Amersfoort. We starten vanaf 9.00 uur met koffie en een broodje om elkaar te ontmoeten. Prof. dr. Govert Buijs, bijzonder hoogleraar politieke filosofie en levensbeschouwing aan de Vrije Universiteit en dr. Jan van der Stoep, lector bezieling en professionaliteit aan de Christelijke Hogeschool Ede, zullen daarna hun kijk op werk en geloof presenteren.

  • St. Joriskerk / zaterdagochtend 15 februari / 9.00 – 12.00u
  • 9.00 – 9.45 inloop met koffie/jus en een broodje
  • aanmelden via focusteam@sintjoriskerk-amersfoort.nl

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail