Laden Evenementen

Op zaterdag 6 april leidt niemand minder dan Joël Aerts, schrijver van Ontwikkel je eigen leiderschap, de Leer- en inspiratiedag voor teamleiders van IZB Dabar.

Naast schrijver is Joël Aerts, coach, spreker en adviseur op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Op zijn website zegt hij: “Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen.”

Deze trainingsdag wordt speciaal georganiseerd voor teamleiders van Dabarteams.

Waar gaan we het over hebben?

Wat is leiderschap?
Ontdek en ontwikkel je eigen leiderschapsstijl.
Bouwen aan een goed team.
Dabar investeert graag in jou als teamleider omdat wij geloven dat teamleiders een cruciale rol spelen in het functioneren van Dabarteams. Daarnaast zal je er ook veel profijt van hebben in je studie en/of je werk.

De leer- en inspiratiedag is ook een voorbereiding op het Dabar Ontmoetingsweekend (DOW) waar teamleiders concreet met hun team aan de slag gaat. Het DOW wordt gehouden van vrijdagavond 24 mei tot en met zaterdagavond 25 mei 2019. Een dag korter dus dan gebruikelijk.

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail