Laden Evenementen

Ook dit seizoen wordt weer een Leer- en inspiratiemoment voor Dabarteamleiders gehouden. I.v.m. de corona-crisis, zal dit nu een online webinar zij.

Online Teamleiderstraining

IZB Dabar werkt elk jaar aan de vorming van evenwichtige, goed functionerende teams. Door stabiliteit in teams en het investeren in goede teamleiders, starten we goed voorbereid de Dabarperiode en zijn we een betrouwbaar partner voor de campingeigenaar. Jouw rol als teamleider krijgt extra gewicht als het gaat om teamspirit en teambuilding.

Vanwege de coronacrisis is de teamleidersdag in een online vorm gegoten.

Webinar

Zaterdag 18 april is er van 10:00 tot 12:30 uur een interactief webinar voor alle teamleiders. Dit doen we in een besloten omgeving. Daarom is aanmelden noodzakelijk om toegang te krijgen tot dit webinar.

Hier kun je aanmelden voor het online webinar. (Als je je al via de app of mail hebt aangemeld is dat voldoende)

Teamleiders ontvangen een mail met daarin de voorbereidende filmpjes en opdrachten. Heb je deze mail niet ontvangen, mail dan naar dabar@izb.nl. 

Trainers voor de teamleiderstoerusting zijn:

Joël Aerts: naast schrijver van o.a. het boek ‘Ontwikkel je eigen leiderschap’, is Joël coach, spreker en adviseur op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Op zijn website zegt hij: “Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen.”

Harry van Haaften: naast schrijver van o.a. het boek ‘Communiceren vanuit christelijke identiteit’, is hij jarenlang organisatieadviseur geweest. Sinds 2014 heeft hij een eigen IT-onderneming en is hij elke dag bezig om teams optimaal te laten functioneren. Een van zijn uitspraken is “wees pastor voor je eigen organisatie”.

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail