Laden Evenementen

Ook dit seizoen wordt weer een Leer- en inspiratiemoment voor Dabarteamleiders gehouden. I.v.m. de corona-crisis, zal dit nu een online webinar zij.

In 2019 heeft deze dag veel enthousiaste Dabarteamleiders verder toe kunnen rusten voor hun taak. De reacties over deze dag waren erg positief. Ook in de eindevaluaties geven teamleiders aan dat ze veel hebben gehad aan de informatie en de oefeningen die zij meegekregen hadden.

Deze toerusting begint dit jaar met een online webinar. Experts in leiderschap Joël Aerts en Harry van Haaften geven een leerzame en enthousiaste training waarmee een teamleider ontdekt wat talenten en valkuilen zijn. Hier wordt specifiek op gestuurd om persoonlijk leiderschap optimaal te benutten en in te zetten. Er wordt een verbinding gelegd tussen de missie van Dabar en het dienen van je team als teamleider. Voor teamleiders die het programma van 2019 hebben gevolgd, is er een extra verdieping aangebracht.

Joël Aerts: naast schrijver van o.a. het boek ‘Ontwikkel je eigen leiderschap’, is Joël coach, spreker en adviseur op het gebied van leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Op zijn website zegt hij: “Leiderschap is geen doel op zich. Het is slechts een middel. Een middel om het verschil te maken in je eigen leven, in je organisatie en in de wereld om je heen. Daarom is het waardevol om je leiderschap te ontwikkelen.”

Harry van Haaften: naast schrijver van o.a. het boek ‘Communiceren vanuit christelijke identiteit’, is hij jarenlang organisatieadviseur geweest. Sinds 2014 heeft hij een eigen IT-onderneming en is hij elke dag bezig om teams optimaal te laten functioneren. Een van zijn uitspraken is “wees pastor voor je eigen organisatie”.

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail