Laden Evenementen

Ter voorbereiding op de Dabarzomer van 2019 komen teamleden, campingpastors en commissieleden bij elkaar om toegerust te worden.

De ‘trouwe’ Dabarist zal opvallen dat het weekend een dag korter is. We bieden dit jaar een sterk inhoudelijk en praktisch programma aan met boeiende sprekers en workshopleiders om je zo goed mogelijk toe te rusten voor je plek op de camping. Het Dabar Ontmoetingsweekend is verplicht voor iedereen die Dabar deze zomer gaat doen. Reserveer dit weekend van vrijdagavond 24 tot en met zaterdagavond 25 mei in je agenda!

DEEL IN MIJN VREUGDE!

Vrijdag 24 mei

Vanaf 18:30 is de inloop. We trappen om 19:30 af met een spetterende opening en sing-in waarna we gelijk een teambuildingsactiviteit gaan doen. Neem goede schoenen en makkelijk zittende kleding mee!

Na afloop is het tijd om te chillen, een spel te spelen of om op tijd je bed in te duiken.

Zaterdag 25 mei

Na de (facultatieve) dagopening en het ontbijt komen de campingpastors en plaatselijke commissies binnen. Om 9:30 zal ds. Mirjam Kollenstaart een bijbelstudie houden over Lukas 15. Na de koffiebreak maak je kennis met je plaatselijke commissie en je (eventuele) campingpastors en ga je met je team praktisch aan de slag voor je eigen dabarwerk op jouw camping (team time).

Na de lunch beginnen we met een centrale presentatie door Jelloo over jij, je team en het animatiewerk op de camping. Dit jaar is goed animatiewerk één van onze speerpunten.

Daarna zijn er twee workshopsrondes. Je kunt je hiervoor tijdens je team time inschrijven en zo samen goed afwegen welke workshops er voor jou en je team belangrijk zijn.

Om 17:00 uur start de uitzenddienst met een gezamenlijke maaltijd. Gasten zijn hierbij ook van harte welkom. De uitzenddienst wordt geleid door Henk Boerman, hoofd IZB Impact en duurt tot ca. 20:00 uur. Na afloop is er nog een hapje en een drankje.

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail