Laden Evenementen

Op vrijdag 5 oktober wordt de Dabarzomer van 2018 feestelijk afgesloten. Draaide je mee als teamlid, campingpastor of commissielid? Wil je meer weten over Dabar? Kom deze avond dan naar De Passie (Zwarte woud 211) in Utrecht. 

De avond start om 18.00 uur met een maaltijd, waar je alle gelegenheid hebt om bij te praten en vragen te stellen. Verder zullen er getuigenissen gedeeld worden, verdiepen we ons voor de laatste keer dit seizoen in het jaarthema en vindt natuurlijk de prijsuitreiking van de fotowedstrijd plaats! Ook is het de aftrap van het nieuwe Dabarseizoen 2018-2019. Het programma eindigt rond 21.30 uur, maar je kunt gezellig blijven hangen bij de borrel.

De Celebration is voor iedereen die ‘iets’ met Dabar heeft maar ook voor iedereen die wil kijken of Dabar iets voor hem/haar is. Welkom, als je afgelopen zomer op een of andere wijze betrokken bij Dabar was of omdat je gewoon nieuwsgierig bent naar Dabar. Aanmelden is niet nodig.

Let op: De maaltijd is een gezellige American Party. Wij zorgen voor drinken, soep, stokbrood en een toetje. Neem zelf iets lekkers mee als aanvulling en om te delen!

Programma

18.00 uur
Inloop

18.30 uur
Start avond met maaltijd (American Party)

19.30 uur
Worship o.l.v. de Dabarband

20.00 uur
Bijbelstudie, ‘Dabar dream’, Getuigenissen

21.15 uur
Fotowedstrijd

21.30 uur
Afsluiting en borrel

Deel dit evenement: Twitter Twitter Google+ E-mail