IZB Echo

ECHO is een hulpmiddel bij het missionaire gesprek, rond de christelijke feestdagen; het richt zich op religieuze zoekers die nauwelijks bekend zijn met de kerk en het christelijk geloof.

Het blad Echo verschijnt tweemaal per jaar, rond Kerst en Pasen. Het zijn uitdeelexemplaren, ter ondersteuning van missionaire contacten. Wij hopen dat ook u deze uitgave wilt verspreiden. Om dit mogelijk mogelijk te maken, hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden. Onderaan deze pagina kunt u een aantal nummers inzien die de laatste jaren verschenen zijn.

Kosten
1-99 ex. € 0,58 per stuk; 100-499 ex. € 0,53 per stuk; 500-999 ex. € 0,47 per stuk; 1000-1999 ex. € 0,45 per stuk; 2000 en meer ex. € 0,40 per stuk. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Op de achterpagina is ruimte vrij gelaten om uw gegevens en aankondigingen van kerkdiensten in te laten drukken. Vanaf 500 exemplaren is dit gratis, bij een kleiner aantal zijn de kosten € 75,-.

Paas-ECHO 2018
Achter de schermen’ is de werktitel van de Paas-ECHO van dit jaar. Daarmee bedoelen we dit: wie zeer oppervlakkig kennisneemt van de evangeliën kan tot de conclusie komen dat hier het leven wordt getekend van een idealist die in de kracht van zijn leven ter dood wordt veroordeeld. Wie meer inzoemt, ziet en hoort Iemand die door God is gezonden. Maar degenen tot wie Hij werd gezonden, hebben Hem niet begrepen. Ze sloegen de hand aan Hem.

‘Achter de schermen’ blijkt echter dat God deze dramatische ontknoping ten goede heeft gedacht. Daarom is Goede Vrijdag ‘Dag zo bitter en zo goed, dag waarop het schrift van onze zonden werd vernietigd, ons geschonden mens-zijn werd geboet’, zoals een dichteres schreef.

In de Paas-ECHO drukken we enkele passages uit de evangeliën af. Met daarbij een toelichting van ‘achter de schermen’. En bij elke passage een bijdrage van de redactie, een interview of een artikel waarin de actualiteit van het Paas-evangelie oplicht. Lees hieronder de uitgave voor Pasen 2018.

Bestellen Paas-ECHO 
De deadline voor het bestellen van deze ECHO is verlopen en er zijn geen exemplaren meer beschikbaar. 

Bestelformulier ECHO

IZB Paas-ECHO 2018

Achter de schermen’, daarmee bedoelen we dit: wie zeer oppervlakkig kennisneemt van de evangeliën kan tot de conclusie komen dat hier het leven wordt getekend van een idealist die in de kracht van zijn leven ter dood wordt veroordeeld. Wie meer inzoemt, ziet en hoort Iemand die door God is gezonden. Maar degenen tot wie Hij werd gezonden, hebben Hem niet begrepen. Ze sloegen de hand aan Hem.

‘Achter de schermen’ blijkt echter dat God deze dramatische ontknoping ten goede heeft gedacht. Daarom is Goede Vrijdag ‘Dag zo bitter en zo goed, dag waarop het schrift van onze zonden werd vernietigd, ons geschonden mens-zijn werd geboet’, zoals een dichteres schreef.

Lees hier Paas-ECHO 2018.

IZB Kerst ECHO 2017

Lees hier de Kerst ECHO van 2017.

IZB Paas-ECHO 2017

IZB Kerst-ECHO 2016

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief