IZB Echo

ECHO is een hulpmiddel bij het missionaire gesprek. Het verschijnt twee maal per jaar (rond Pasen en Kerst) en is gericht op lezers die nauwelijks bekend zijn met de kerk en het christelijk geloof.

Het zijn uitdeelexemplaren, ter ondersteuning van missionaire contacten. Wij hopen dat ook u deze uitgave wilt verspreiden. Om dit mogelijk mogelijk te maken, hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden. Onderaan deze pagina kunt u een aantal nummers inzien die de laatste jaren verschenen zijn.

ECHO Pasen 2020

Het thema van de ECHO-uitgave voor Pasen 2020 is ‘Geluk vinden’. Volgens onderzoek zijn wij in ons land door de bank genomen behoorlijk gelukkig. Nederlanders zitten zelfs aan hun ‘geluksplafond’, rapporteerde het CBS onlangs. Nu heeft het woord ‘geluk’ in de Bijbel geen prominente plek. Dat is opmerkelijk, want de eeuwen door hebben talloos veel mensen uitgerekend via dat boek het geluk

van hun leven gevonden. Soms na een lange zoektocht, soms totaal onverwacht. En ECHO moedigt lezers aan om die zoektocht te beginnen en vol te houden. ‘Wie zoekt, die vindt, wie klopt, zal opengedaan worden’, belooft Jezus. Degenen die zo het geluk van hun leven vonden, zullen opvallend vaak zeggen dat ze vooral het gevoel hadden te zijn gevonden. Omdat er Iemand was die nog veel méér op zoek was naar hen, dan zij ooit naar Hem.

In het nummer vertelt Samuel Lee, Theoloog des Vaderlands, hoe hij als agnost de weg vond naar Jezus Christus. ‘Om eerlijk te zijn, zat ik helemaal niet op God te wachten. Ik was tot dan toe fel anti.’

Missionair werker Jurek Woller, die zeven jaar geleden tot geloof kwam, vertelt hoe hij zijn ‘ergernis over Jezus’ te boven kwam. Advocaat Jan Post vertelt over het strafproces tegen Jezus (‘een tunnelvisie: feiten werden eenvoudig door belangen en emoties’). ECHO-redactielid ds. Leo Buijs schrijft naar aanleiding van de ontmoeting van Maria met de opgestane Jezus.

Bekijk hier de Paas ECHO van 2020.

Bestellen ECHO 

De besteltermijn van de Paas ECHO is verlopen. Bestellingen worden afgeleverd op vrijdag 13 maart 2020.

Kosten 2020
1-99 ex. € 0,59 per stuk; 100-499 ex. € 0,54 per stuk; 500-999 ex. € 0,48 per stuk; 1000-1999 ex. € 0,46 per stuk; 2000 en meer ex. € 0,41 per stuk. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Op de achterpagina is ruimte vrij gelaten om uw gegevens en aankondigingen van kerkdiensten in te laten drukken. Vanaf 500 exemplaren is dit gratis, bij een kleiner aantal zijn de kosten € 75,-.

Eerdere nummers van ECHO zijn hieronder in te zien:

Bestelformulier ECHO

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief