IZB Echo

ECHO is een hulpmiddel bij het missionaire gesprek. Het verschijnt twee maal per jaar (rond Pasen en Kerst) en is gericht op lezers die nauwelijks bekend zijn met de kerk en het christelijk geloof.

Het zijn uitdeelexemplaren, ter ondersteuning van missionaire contacten. Wij hopen dat ook u deze uitgave wilt verspreiden. Om dit mogelijk mogelijk te maken, hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden. Onderaan deze pagina kunt u een aantal nummers inzien die de laatste jaren verschenen zijn.

Bestellen ECHO 

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via onderstaand formulier. De besteltermijn van de Kerst ECHO loopt tot en met 31 oktober 2020. Bestellingen worden afgeleverd op vrijdag 27 november 2020.

Kosten 2020
1-99 ex. € 0,59 per stuk; 100-499 ex. € 0,54 per stuk; 500-999 ex. € 0,48 per stuk; 1000-1999 ex. € 0,46 per stuk; 2000 en meer ex. € 0,41 per stuk. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

ECHO Kerst 2020

Daarin o.a. een interview met ds. André van der Graaf uit Heerde; eerder dit jaar werd hij getroffen door het coronavirus en hij is nog altijd niet volledig hersteld. Niet toevallig staat het thema ‘kwetsbaarheid’ centraal, dit jaar. Lees ECHO hier.

 

De Kerstdagen zullen door de coronacrisis dit jaar vreemd zullen aanvoelen. Geen massale opkomst, geen volkskerstzang, lichtjestocht, of soortgelijke activiteiten. En in de Kerstnacht zwaait de deur niet gastvrij open naar wie maar binnen wil komen. Dat vraagt veel creativiteit en inventiviteit van kerkelijke gemeenten bij de communicatie van het kerstevangelie. We noemen een paar suggesties.

Bestelformulier ECHO

Eerdere nummers van ECHO zijn hieronder in te zien:

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief