IZB Echo

ECHO is een hulpmiddel bij het missionaire gesprek. Het verschijnt twee maal per jaar (rond Pasen en Kerst) en is gericht op lezers die nauwelijks bekend zijn met de kerk en het christelijk geloof.

Het zijn uitdeelexemplaren, ter ondersteuning van missionaire contacten. Wij hopen dat ook u deze uitgave wilt verspreiden. Om dit mogelijk mogelijk te maken, hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden. Onderaan deze pagina kunt u een aantal nummers inzien die de laatste jaren verschenen zijn.

Kosten 2020
1-99 ex. € 0,59 per stuk; 100-499 ex. € 0,54 per stuk; 500-999 ex. € 0,48 per stuk; 1000-1999 ex. € 0,46 per stuk; 2000 en meer ex. € 0,41 per stuk. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Op de achterpagina is ruimte vrij gelaten om uw gegevens en aankondigingen van kerkdiensten in te laten drukken. Vanaf 500 exemplaren is dit gratis, bij een kleiner aantal zijn de kosten € 75,-.

Kerst ECHO 2019

De rode draad is; ‘de kerk is van ons’. Over gemeenschapsgevoel, de kerk is méér, heeft betekenis voor de wijk/buurt/het dorp. De uitgaande beweging van de kerk.

U kunt het kerstnummer hier inzien.

Bestellen ECHO 
De besteltermijn van de Kerst ECHO liep tot 25 oktober. Rond 22 november zal de bestelling afgeleverd worden.

Eerdere nummers van ECHO zijn hieronder in te zien:

Bestelformulier ECHO

IZB Kerst ECHO 2019

Het Kerstevangelie uit Lukas 2 blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie. God grijpt reddend in, middenin het gewone leven. Met alle vreugde en de vragen die dat oproept (‘Waarom komt U ons hinderen?’ En: ‘Mooie beloften, maar wat is er van te zien, zoveel eeuwen later?’).

Er brandt opvallend veel licht in dit nummer, met artikelen over een lichtjestocht en het missionaire initiatief ‘Spoor van Licht’ in Groningen.

Verder een reportage vanuit ‘Hart voor Vathorst’, een kerk onder één dak met een restaurant, woonvoorzieningen voor mensen met een beperking, sportfaciliteiten, een kapsalon, kinderopvang en werkplekken. Er is een interview met Jacqueline, een alleenstaande vrouw uit Almelo, die recent tot geloof kwam; een gesprek met Maaike de Graaf, die jaarlijks haar partijtje meeblaast in het straatmuziekkorps van het Leger des Heils in Amsterdam.

U kunt het Kerst magazine hier inzien en downloaden.

Deel deze pagina:TwitterTwitterGoogle+E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief