Zoek

IZB Echo

ECHO is een hulpmiddel bij het missionaire gesprek. Het verschijnt twee maal per jaar (rond Pasen en Kerst) en is gericht op lezers die nauwelijks bekend zijn met de kerk en het christelijk geloof.

Het zijn uitdeelexemplaren, ter ondersteuning van missionaire contacten. Wij hopen dat ook u deze uitgave wilt verspreiden. Om dit mogelijk mogelijk te maken, hebben we de kosten zo laag mogelijk gehouden. Onderaan deze pagina kunt u een aantal nummers inzien die de laatste jaren verschenen zijn.

Bestellen ECHO 

Bestellingen kunnen doorgegeven worden via onderstaand formulier. De besteltermijn van de Kerst ECHO is verlopen. Bestellingen worden afgeleverd rond vrijdag 27 november 2020.

Filmpjes voor Kerst

Predikant-pionier Paul Visser maakt in zijn nieuwe standplaats Rotterdam een filmopname van ‘een eigentijds Kerstverhaal’. De film met vrijwilligersploeg van professionals, komt 11 december beschikbaar via www.kerstnu.nl.

De IZB heeft het filmmakers-collectief van Living Image (Utrecht) in de arm genomen voor de opname van de tekst uit Lucas 2, voorgelezen door mensen in uiteenlopende contexten. Dat filmpje komt op 18 december beschikbaar, via Youtube en de IZB-site. Gemeenten kunnen het benutten bij de live-stream van Kerstdiensten.

Kosten 2020

  • 1-99 ex= € 0,59 per stuk
  • 100-499 ex. = € 0,54 per stuk
  • 500-999 ex. = € 0,48 per stuk
  • 1000-1999 ex. = € 0,46 per stuk
  • 2000 en meer ex. = € 0,41 per stuk

Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

ECHO Kerst 2020

Daarin o.a. een interview met ds. André van der Graaf uit Heerde; eerder dit jaar werd hij getroffen door het coronavirus en hij is nog altijd niet volledig hersteld. Niet toevallig staat het thema ‘kwetsbaarheid’ centraal, dit jaar. Lees ECHO hier.

De Kerstdagen zullen door de coronacrisis dit jaar vreemd zullen aanvoelen. Geen massale opkomst, geen volkskerstzang, lichtjestocht, of soortgelijke activiteiten. En in de Kerstnacht zwaait de deur niet gastvrij open naar wie maar binnen wil komen. Dat vraagt veel creativiteit en inventiviteit van kerkelijke gemeenten bij de communicatie van het kerstevangelie. We noemen een paar suggesties.

Eerdere nummers van ECHO zijn hieronder in te zien:

Bestelformulier ECHO

Persoonsgegevens
Leveradres
De IZB gaat op zorgvuldige wijze om met persoonsgegevens. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement.

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief