Voor 2019 heeft IZB Dabar uitdagende ambities: we werken aan de vorming van evenwichtige, goed functionerende teams, die tijdig zijn samengesteld (het liefst vóór het Dabar-Ontmoetingsweekend, eind mei 2019. We hopen alle beschikbare Dabarperioden op alle campings ‘gevuld’ te krijgen.

Met deze ambities bieden we stabiliteit aan teams en investeren we in goede teamleiders, starten we goed voorbereid de Dabarperiode en zijn we een betrouwbaar partner voor de campingeigenaar.

Jouw rol als teamleider krijgt extra gewicht als het gaat om teamspirit en teambuilding; Vanaf 2019 stelt de teamleider namelijk zijn/haar eigen team samen :-)! In maart is er een speciale leer- en inspiratiedag voor teamleiders. De datum wordt nog bekend gemaakt.

Zelf je team samenstellen heeft veel voordelen als het gaat om samenwerking en voorbereiding; je kent elkaars gaven en talenten en kunt die inzetten, je hebt korte lijntjes bij de voorbereidingen, je kent elkaars (eigen)aardigheden en hebt meer veerkracht. Op het Dabar Ontmoetingsweekend zal veel aandacht en ruimte zijn om met je team aan teambuilding te doen in relatie tot de camping waarop je Dabar gaat doen.

Wij investeren extra in jou als teamleider omdat wij geloven dat de teamleider een cruciale rol speelt in het functioneren van een Dabarteam. Je krijgt toerusting en coaching op de specifieke wensen die jij hebt voor jezelf, je team en/of de camping. Je kunt het zien als een vorm van leiderschapsontwikkeling dat je ook weer kunt gebruiken in je studie en/of werk.

Voor het werven van jongeren is voldoende folder-, film- en postermateriaal beschikbaar. Trommel je team van vorig jaar bij elkaar, vraag je vrienden of kijk eens rond in je jeugd- of studentenvereniging en houd hier een wervend Dabarpraatje.

Vanuit het landelijk kantoor werken we er hard aan om Dabar als nieuw op de kaart te zetten. De mogelijkheden om het evangelie te delen op de camping zijn té belangrijk om zomaar voorbij te laten gaan. En jij kunt daar een belangrijke rol in vervullen! Is het jouw roeping om er komende zomer (weer) voor te gaan?!

Dabar op de camping is je geloof, hoop en liefde delen, in Gods naam!

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief