Sponsoractie voor de Dabarteams 2019.

Teamleden van Dabar verzamelen een mooi bedrag bij elkaar om extra in te zetten voor het animatiewerk op de camping.

Bekijk het filmpje en lees hieronder waarom deze actie wordt georganiseerd!

We willen het animatiewerk een boost geven. Dit is nodig omdat:

  • Het animatiewerk het visitekaartje van Dabar is.
  • Campings steeds meer moeten concurreren met omliggende campings en goed animatiewerk daarin een grote rol speelt. Campings haken soms af bij Dabarwerk omdat het animatiewerk onder het gewenste niveau ligt.

We willen Dabar blijven ontwikkelen en ook toekomstbestendig maken. Hiervoor is geld nodig. IZB Dabar draait op basis van giften. Samen zetten we er op deze manier de schouders onder en komen we verder!

Hoe werkt het?

Elk team heeft een eigen unieke URL waarop mensen direct kunnen doneren. De helft van de donaties mag je aan het animatiewerk op je camping besteden. De andere helft van de donaties is voor Dabar om ook in de toekomst Dabar te kunnen blijven doen. Op je eigen teamdonatiepagina kun je volgen wat er binnenkomt voor jouw team. De peildatum van deze sponsoractie is 13 juli.

Promotie

Een neveneffect van deze actie is dat Dabar breder onder de aandacht komt. En dat is super goed voor de PR van Dabar. Je kunt natuurlijk ook een sponsoractie op touw zetten. Gelijk goed voor je teambuilding!

Inspirerend

We verwachten dat er veel nieuwe ideeën ontstaan om jullie bedrag aan te besteden. Deel daarom je ideeën ook in de Dropbox onder ‘Animatiewerk vanuit sponsoractie’ en op Facebook in de besloten groep Dabar-2019. Zo inspireren we elkaar.

Wanneer krijg je als team het bedrag?

De teamleider krijgt de helft van het totale* gedoneerde bedrag in zijn/haar bezit en legt binnen het team verantwoording af. Dit bedrag wordt gestort direct na 13 juli (peildatum). Aan IZB Dabar sturen jullie een kort verslag over wat er met het geld** is gedaan en wat/wie je hebt bereikt en welk effect het heeft gehad. We willen er met z’n allen ook van leren. Heb je een toffe activiteit waar je eigenlijk nog wat extra geld voor nodig hebt? Laat het ons ook weten. Dan denken we met je mee.

En heb je nog vragen? Stel ze aan je teamleider en hij/zij kan, indien nodig, met ons contact opnemen.

Heel veel succes!

Agnes van Haaften
Programmaleider IZB-Dabar

* Haal je als team meer dan 1000 euro op dan komt alles boven deze 1000 euro ten goede aan Dabar om nieuwe ontwikkelingen te kunnen financieren.
**Houd je als team geld over, dan stort je dat terug naar IZB Dabar en wordt dit bedrag gereserveerd voor activiteiten voor het volgend jaar op dezelfde camping.

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief