We heten het Spangenhuis, omdat we zijn verbonden met de pionierskerk Geloven in Spangen (verbonden met de Pelgrimsvaderkerk in Delfshaven). Als bewoner van het Spangenhuis ben je betrokken bij de mensen om je heen, de kerk en enkele activiteiten van Tussen hemel & aarde. Het is een mooie manier om je dagelijks leven te verbinden met je geloof, en zo er ook in te groeien. De ruimte onder onze woning is in bezit van Geloven in Spangen, dus daar vinden activiteiten zoals de wijkdiners, Netwerk van NSR en kerkdiensten van een groep christenen uit Kaap de Goede Hoop plaats.

Nu is het zo dat wij op zoek zijn naar nieuwe huisgenootjes! Per direct is er een kamer vrij, en in de komende paar maanden nog twee andere kamers. We zijn op dit moment met 4 bewoners; Joël (26), Max (24), Kevin (20) en Marit (18). We zijn lekker zelfstandig dus het is niet zo dat we elke avond samen eten, maar we zijn altijd wel in voor een biertje, een potje COD of een avondje poolen.

De kamer die nu vrij is, is aan de kleine kant (3,70*1,77), maar alle mensen die er vóór jou hebben gewoond waren er gek op. Je betaalt 160 euro (incl.) in de maand. Iedereen heeft bij ons een eigen kamer en we delen als huisgenoten een keuken en badkamer.

Ons huis is gelegen aan het Piet Paaltjensplein in Spangen. Zowel het Centraal Station en Schiedam Station zijn 10 minuutjes fietsen en het metro- en tramstation Marconiplein is een minuut lopen. In het Spangenhuis dat hoort bij ‘Tussen hemel en aarde’ in Rotterdam, wordt dit jaar ook Dabar gedraaid tijdens ‘Camping life‘.

Ben jij naar wie we op zoek zijn? Laat dan even wat van je horen:

Marit: 0629828624 / marittazelaar@gmail.com

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief