Ben jij 15, 16 of 17 jaar en wil je ervaring opdoen met missionair werk in multiculturele stadswijk? Dan is Dabar Light jouw kans!

Elke jaar wordt in Rotterdam-Spangen een groot evenement georganiseerd voor kinderen die niet op vakantie kunnen. Camping Life, een tweedaags tentenkamp, midden in de stad. Een prachtige afsluiting van de zomervakantie. De kleine christelijke gemeente, Geloven in Spangen, wil op deze manier als kerk present zijn. Bij de organisatie doen ze graag een beroep op je. Doe mee in het team, zet je in voor anderen en bezorg jezelf een onvergetelijke ervaring! Je maakt van dichtbij kennis met kerk-zijn in de stad. Check voor meer informatie de website van Geloven in Spangen.

Dit jaar wordt Camping life gehouden op 30 en 31 augustus. Je slaapt dus 1 nacht op het terrein van Camping live. Ben je tussen de 15 en 18 jaar en kun je niet wachten om ook Dabar te doen? Meld je dan aan en stuur een mailtje naar dabar@izb.nl; vermeld ook je naam, adres en leeftijd.

Als je je inschrijft, word je zaterdag 15 juni van 12.30 tot 15:30 uur verwacht voor de toerustingsmiddag incl. lunch bij het wijkcentrum, Tussen Hemel en Aarde, Piet Paaltjesplein 1a, Rotterdam Let op: Er is plaats voor maximaal 5 jongeren. Wees er dus snel bij!

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief