18:00 uur – De Passie, Zwarte Woud 211, Utrecht

Met de Celebration vieren we de Dabarzomer van 2018. De Dabarband in nieuwe formatie maakt zijn debuut op de Celebration. We prijzen God om de vele zegeningen van het afgelopen seizoen en vragen of Hij het werk van zijn handen niet wil loslaten. Getuigenissen worden geven en we ontmoeten elkaar om verhalen te delen.

Nieuw is dat de Celebration ook het moment is om je vrienden, broer, zus etc. uit te nodigen om vrijblijvend kennis te maken met Dabar. Door de sfeer te proeven, mee te doen met de Celebration, dabaristen te ontmoeten, vragen te stellen over Dabar krijgen ze meer gevoel bij Dabar en hopelijk worden ze net zo enthousiast als jij bent over Dabar. Ook oud-dabaristen en oud-campingpastors zijn van harte welkom. We kunnen het niet alleen en hebben jullie daarbij nodig. We dagen je daarom uit om minimaal een potentiele dabarist mee te nemen naar de Celebration!

Let op: De maaltijd is een gezellige American Party. Wij zorgen voor drinken, soep, stokbrood en een toetje. Neem zelf ook iets lekkers mee om te delen met iemand anders. Zo heeft iedereen voldoende te eten.

Aanmelding is niet nodig. Klik hier voor het programma

Deel dit nieuws: Twitter Twitter Google E-mail

Schrijf je in voor de IZB nieuwsbrief