Zoek

IZB-Vandaag zoekt medewerker Social Media

IZB-Vandaag zoekt medewerker Social Media

IZB Vandaag ontwikkelt producten die gericht zijn op het laden van het geloof van de individuele christen in het dagelijks leven en op toerusting voor de missionaire roeping van elke gelovige. Wij zoeken iemand die ons team komt versterken!

4 augustus 2023

Dat doen we door middel van podcasts zoals Eerst dit, onze IZB-Connect app en campagnes via sociale media. We zetten graag in op rechtstreeks contact, met direct content omdat we geloven dat dit goed is voor de betrokkenheid van christenen in Nederland bij onze gezamenlijke missie.

Dus wil je werken in een creatief en innovatief team? Ben je enthousiast over de mogelijkheden van Sociale Media? Weet je onze volgers net zo enthousiast te maken als jij bent voor onze missie? Dan zoeken we jou!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze vacatures-pagina en lees het complete functieprofiel.

Nog vragen? Mail Eline de Boo, Hoofd IZB-Vandaag. Bereikbaar via vandaag@izb.nl . Eventueel kan er naar aanleiding daarvan een telefonische afspraak gemaakt worden.

Eerste gesprekken vinden plaats op 20 september. De aanstelling kan op 1 oktober 2023 ingaan.