Zoek

Betrek belijdeniscatechisanten bij het missionaire werk

Betrek belijdeniscatechisanten bij het missionaire werk

In het midden van de gemeente belijdenis doen is een mooi en belangrijk moment! De jongeren worden volwaardige lidmaten van de gemeente. En daarmee niet alleen van de plaatselijke kerk, zij worden ook lid van de wereldkerk. Een belangrijke mijlpaal in het leven van een christen.

7 februari 2022

Zadelhoes Mockup_Zadelhoes_01
Ook dit jaar geven we alle belijdeniscatechisanten (kosteloos) een klein cadeautje, een zadelhoes wat wellicht aanleiding kan geven tot een mooi gesprek over geloof. Daarnaast willen we de catechisanten vragen om donateur te worden van de IZB en GZB. Op die manier blijven ze op de hoogte van ons werk en helpen ze met een kleine bijdrage mee aan de verspreiding van het Evangelie in binnen- en buitenland. 

IZB_Mockup_Boeken_NBV21+HSV1jaar_01Welkomstcadeau
Voor de belijdeniscatechisanten die ons werk gaan steunen hebben we dit jaar een bijzonder welkomstcadeau beschikbaar. Ze mogen kiezen uit de HSV in één jaar of de NBV21. Zo hopen we dat ze nog verder zullen groeien in hun geloof en steeds meer mogen ontdekken van de hoogte, breedte, diepte en lengte van het leven met God.

Predikanten en catecheten kunnen hier meer lezen én bestellen!