Zoek

Vacature pionier-voorganger Noorderlicht-Charlois

Vacature pionier-voorganger Noorderlicht-Charlois

Noorderlicht Charlois is een pioniersplek - volgens het eredienst-eerst model - in de wijk Charlois. In dit veelzijdige stadsdeel van Rotterdam-Zuid leven veel culturen naast elkaar. Het aantal studenten en yuppen in de wijk neemt toe. Tegelijkertijd schuilt er achter de talloze voordeuren veel eenzaamheid en armoede. In het hart van deze veelkleurige wijk prijkt de mooie Oude Kerk. In deze kerk komt de Noorderlicht gemeente sinds twee jaar samen. Voor deze gemeente zijn we op zoek naar een pionier-voorganger die met passie en enthousiasme verder wil bouwen. 

11 december 2021

Als missionair pionier-voorganger bij Noorderlicht Charlois geef je leiding aan het bestaande werk en zoek je verbinding tussen de gemeenteleden en de bewoners van de wijk. Je bent het gezicht van Noorderlicht Charlois, je verbindt en bouwt aan een netwerk in de wijk. Je geeft - met het kernteam - leiding aan de geloofsgemeenschap en weet hen te enthousiasmeren om zich in te zetten in de gemeente en in de wijk. Je leidt zondagse diensten, bedient de sacramenten en verleent pastorale zorg. 

Download hier de vacature.