Zoek

Vacature Kerkelijk werker voor twintigers en dertigers in Bergschenhoek

Vacature Kerkelijk werker voor twintigers en dertigers in Bergschenhoek

Bergschenhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Lansingerland en zal de komende jaren sterk uitbreiden in het aantal inwoners (o.a. door de nieuwbouwwijk Wilderszijde). Daarom is de kerkenraad op zoek naar een Kerkelijk werker voor 20/30-ers. 

28 mei 2021

In de afgelopen jaren is een missionaire visie ontwikkeld, waarin de generatie 20/30-ers centraal staat. Dit heeft zich vertaald in een concreet plan om deze groep mensen een plek te bieden om het geloof te beleven op een manier die bij hen past. Het sterke verlangen leeft dat dit ook een gemeenschap is waar mensen voor het eerst of opnieuw in aanraking kunnen komen met het evangelie. In deze visie wordt gehecht aan een aanpak waarbij de eenheid in de gemeente bewaard en versterkt kan worden. Lees hier de vacature