Zoek

Algemene Vergadering op 3 juni online met GZB en HGJB

Algemene Vergadering op 3 juni online met GZB en HGJB

In een halfuurtje bijgepraat worden over actuele ontwikkelingen in het werk van de GZB, HGJB en IZB? Dat kan donderdag 3 juni a.s. om 19.30 uur; de drie organisaties voor zendings- en jongerenwerk houden gezamenlijk online een algemene ledenvergadering.

20 mei 2021

De achtergrond van de gezamenlijke ALV is onze band, eenheid, verbondenheid te benadrukken al hebben we als bonden daarnaast ook een specifiek eigen roeping. Onze gezamenlijke identiteit bindt ons samen in een tijd van verdeeldheid.

Het eerste deel van de vergadering zoomt in op ‘Daarom zijn we kerk’, het thema van de gezamenlijke actie van de GZB, HGJB en IZB ten tijde van de coronacrisis. Daarna volgen korte informatieve en inspirerende presentaties van de drie organisaties over hun werk in het afgelopen jaar. De livestream wordt verzorgd vanuit een centrale locatie in het land, waar de directeuren en enkele bestuurders van de respectievelijke organisaties bijeenkomen.

Voor het huishoudelijke gedeelte per organisatie, gaan de bezoekers daarna uiteen in breakout-rooms. In de afzonderlijke sessies komen dan de jaarverslagen, jaarrekeningen en benoemingen aan bod.

Aanmelden is noodzakelijk en kan via dit formulier of via de website www.gzb.nlwww.hgjb.nl. De livestream is alleen toegankelijk voor leden. Nog geen lid? Een goede gelegenheid om het te worden, dat kan hier!

De volgende vergaderstukken zijn beschikbaar: