Zoek

Thuis aan de slag met Focus

Thuis aan de slag met Focus

Door het coronavirus zijn we komende tijd noodgedwongen meer thuis. Ook het kerkelijk leven ligt grotendeels stil. Een aantal tips voor bezinning thuis, aan de hand van het Focusmateriaal, met twee gratis gezinsmomenten:

16 maart 2020

  • Gebruik het Focus gespreksmateriaal voor je eigen stille tijd. In het werkboek staan suggesties hoe je het materiaal daarvoor kunt gebruiken.
  • Ga als gezin aan de slag met de gezinsmomenten. De boekjes met gezinsmomenten zijn te bestellen via onze website, maar we bieden nu ook twee gezinsmomenten gratis als download aan:
  • Maak een Focuswandeling. Nu je als kring niet bij elkaar kunt komen, kun je misschien wel met iemand anders gaan wandelen en ondertussen een Focusbijbelstudie doen (met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM). Bij een Focuswandeling komen alle kernelementen uit de Focusgesprekken terug, en de wandeling is ontwikkeld in een handige pdf, zodat je die op je smartphone kunt gebruiken.