Zoek

Impact Tweedaagse - Transformerende gemeenschappen

010 - IZB - Impact - Flyer 2daagse 2022 - 02 - JPG

Op donderdag 23 en vrijdag 24 juni '22 vindt de Impact Tweedaagse plaats. Hierbij van harte uitgenodigd! We zijn heel blij dat we eindelijk weer een ouderwetse Tweedaagse mét overnachting kunnen houden, en daardoor volop de ruimte hebben voor ontmoeting, inspiratie, gebed en ontspanning.

Het thema dit jaar is 'Transformerende gemeenschappen.' Communities spelen namelijk een belangrijke rol in de geloofsreis van mensen - zowel het komen tot God als in groeien als discipel. We willen samen nadenken hoe pioniers met hun team en gemeenschap kunnen werken aan een gezonde cultuur van gastvrijheid, openheid, omzien naar elkaar, bekering en toewijding aan God.

In het programma onderzoeken we de volgende vragen met behulp van verschillende sprekers (o.a. Sjaak van den Berg, Tjerk Tjibbe van Dijk, directeur van NederlandZoekt en pionier in Maastricht, en Sake Stoppels, lector theologie aan de CHE)

  • Wat reikt de bijbel aan als het gaat om gezonde geloofsgemeenschappen die transformerend zijn?
  • Wat voor cultuur heb je nodig in een gezonde geloofsgemeenschap. Een gemeenschap die inclusief is en tegelijk een appèl doet op bekering en om Jezus te volgen.
  • Welke rol heb je als werker in het werken aan een gezonde cultuur?

En natuurlijk delen we als collega's eigen ervaringen en good practices uit, en bouwen we elkaar op.

Geef je snel op via deze link! We raden je aan om er beide dagen helemaal bij te zijn. Dan levert de Tweedaagse het meeste op, voor de groep en voor jezelf.

Dit is een besloten bijeenkomst voor werkers van IZB-Impact.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Gratis. Alleen als intervisie en deze Tweedaagse niet in je begeleidingsovereenkomst staan, sturen wij een factuur.