Zoek

Inspiratieochtend 'Wachten op God': Focusdag

Leer- en inspiratieochtend 'Wachten op God'

Verdieping en bemoediging voor ontspannen kerk-zijn

De leer- en inspiratieochtend 'Wachten op God' over missionair-diaconale gemeenteontwikkelingen vindt plaats op 7 oktober. U vindt er verdieping en bemoediging voor ontspannen kerk-zijn. IZB-Focus verzorgt deze dag.

Het programma is passend voor zowel gemeenten die betrokken zijn (of waren) bij het Focustraject, als voor gemeenten die een wens hebben om meer vorm te geven aan missionair kerk-zijn. Denk bijvoorbeeld aan missionaire commissies, predikanten, kerkenraadsleden en actieve gemeenteleden. 

We maken deze ochtend ruimte en wachten op God. We vinden verdieping en praktische inspiratie in workshops, gebed en Bijbelstudie. In één van de workshops vinden we handvatten voor o.a. het activeren van de gemeente door communicatie. Een andere workshop gaat over het betrekken van twintigers bij de gemeente.

We gaan in het programma ook in op wat er nodig is in de verschillende fasen van het veranderingsproces richting missionair gemeente zijn. Want niet iedere actie is altijd effectief in iedere situatie! Daarom delen we een selectie van onze ervaringen, inzichten en expertise, voor vitale gemeenten met betrokken gemeenteleden.

Deze Focusdag staat in het teken van elkaar ontmoeten. Of u nu bij een Focustraject betrokken bent of nog zoekende naar hoe missionair kerk-zijn voor uw gemeente vorm en verdieping kan krijgen; wees welkom, en ontmoet elkaar! 

De Focusdag vindt plaats in de Sionkerk in Houten op zaterdag 7 oktober van 10:00 - 13:30 uur. U bent welkom vanaf 9:30 uur. Het evenement is gratis, en inclusief lunch. Vooraf opgeven is verplicht, dat kan via deze link: https://www.izb.nl/focusdag

Focusdag 2023 - site

Aanmelden kan via deze link https://www.izb.nl/focusdag