Rotterdam – Goud van Noord

In 2020 kun je ook Dabar doen in de wijk Oude Noorden in Rotterdam. We werken samen met het diaconale centrum Goud van Noord.  Goud van Noord is een diaconale stichting en dat maakt dat ze zich positioneren in een eeuwenoude christelijke beweging waarin de wereld op zijn kop gezet wordt.

Het licht valt op de eenzame, de werkloze, de laaggeletterde, de armlastige, het kind met verdriet. Op mensen met minder rechten, stem, kansen of helper. Zo gaan zij stralen en krijgen hoop. Goud van Noord zoekt samen met hen naar wegen om die hoop handen en voeten te geven.

Het Dabarteam organiseert een week lang activiteiten voor kinderen en eenzame ouderen in deze wijk. Juist in de vakantietijd ‘zwerven’ veel kinderen op straat en zijn ouderen eenzamer. Als team verblijf je een week in deze wijk en trek je intensief met elkaar en de mensen in de wijk op. Je slaapt in het diaconale centrum. Met Bram Robbertsen (buurtpastor) en Annette den Ouden (jeugdwerker) van Goud van Noord stel je een programma samen dat past bij de wijk en de missie van de stichting en van Dabar.

Dit team zit vol. 

Deel deze pagina: Twitter Twitter Google+ E-mail