Routebeschrijving naar de IZB

IZB
Johan van Oldenbarneveltlaan 10
3818 HB Amersfoort
Telefoon 033-4611949
info@izb.nl

Trein
Station Amersfoort Centraal: vanaf de hoofduitgang het stationsplein oversteken en linksaf gaan. Dan de 2e straat rechts.

Bijna aan het eind van de Johan van Oldenbarneveltlaan ziet u rechts het IZB-bureau.

Vanaf Amsterdam en Apeldoorn (A1)
Kies bij knooppunt Hoevelaken richting Utrecht (A28) en zie verder: vanaf Zwolle.

Vanaf Zwolle
Na knooppunt Hoevelaken A28 volgen. Na afslag 'Leusden-Zuid / Woudenberg' splitst de weg zich. Ga rechts rijden richting Amersfoort-Zuid en Soest (Niet de afslag 'Amersfoort-Zuid' nemen!). Bij de Stichtse Rotonde rechts richting Amersfoort. Zie verder: vanaf Utrecht.

Vanaf Utrecht
A28, vanaf knooppunt Rijnsweerd richting Amersfoort. Afslag 'Amersfoort-Zuid', richting Amersfoort, na viaduct links richting Soest tot Stichtse Rotonde.

Op de grote rotonde neemt u de eerste afslag richting Amersfoort. Hierna volgt een kleine rotonde. Hiervoor rechts voorsorteren met richting: Centrum. U rijdt dan op de Utrechtseweg. Die volgt u (na nóg een rotonde, twee verkeersdrempels en een knik naar rechts) tot een kleine spoorwegovergang.
Vóór de spoorwegovergang linksaf = Berkenweg. Aan het einde links = Johan van Oldenbameveltlaan.

Belangrijk
Vanaf de Stationsstraat is het niet mogelijk de Joh. van Oldenbarneveltlaan met de auto in te rijden. Er geldt in de Johan van Oldenbarneveltlaan (van 10.00 tot 20.00 uur) een parkeerverbod. Parkeer daarom links of rechts naast het IZB-bureau. Is er op ons terrein geen ruimte, dan kunt u kijken of er plaats is aan de overkant van de Utrechtseweg (Steven v.d. Hagenlaan, Pieter Bothlaan) of in de parkeergarage Phoenix aan de Stationsstraat.