Pinksterpad, 5 juni

De jaarlijkse wandeltocht op Tweede Pinksterdag wordt georganiseerd in Nieuw-Lekkerland/Kinderdijk en op het eiland Goeree-Overflakkee.

Een inspirerende wandeltocht op Tweede Pinksterdag

Op maandagmiddag 5 juni organiseert Het Keerpunt, een samenwerkingsverband van enkele kerken in Nieuw-Lekkerland een zogeheten Pinksterpad. Een inspirerende wandeltocht, voor alle leeftijden, waarbij de deelnemers onderweg zo nu en dan iets aangereikt krijgen; een foto, een gedicht, een spreuk of iets anders dat aanleiding geeft tot gesprek. Deelname is gratis.

Er zijn twee routes waarbij wandelaars verschillende deelnemende kerken aandoen. De korte route blijft binnen het dorp, de langere route loopt ook een stukje richting de molens van Kinderdijk. De kerkgebouwen zijn als rustpunt opgenomen in de route, waar u een kop koffie kunt krijgen of bijvoorbeeld naar een muziekstuk kunt luisteren. Ook is de korenmolen de Regt te bezoeken. Begin- en eindpunt van de tocht is de Maranathakerk aan de Mattenbies, Nieuwlekkerland. Om 13:00 uur krijgt u een korte uitleg bij de wandelroutes. Door jeugdleden zal onderweg een spel gehouden worden voor de kinderen in de korte route.

Ook op Goeree-Overflakkee wordt die middag een Pinksterpad georganiseerd. Kijk voor meer info op www.pinksterpad.nl. Het Pinksterpad wordt ondersteund door de missionaire organisatie IZB.

Kijk voor alle informatie op www.pinksterpad.nl

Aanmelden is niet noodzakelijk.